Hoveniersbedrijf, Hillegom, Bennebroek, Lisse en Vogelenzang

Wij zijn uw hovenier voor de regio's Hillegom, Bennebroek, Lisse en Vogelenzang.

Hoveniersbedrijf Barend van de Kamp

Sinds maart 2000 ontwerpen, leggen wij aan en onderhouden wij tuinen in de regio Hillegom, Bennebroek, Lisse en Vogelenzang.

Tuinontwerp

Wanneer u ons om advies vraagt voor het herindelen ofontwerpen van uw tuin, maken wij graag eerst een offerte en tekening. Aan de hand van uw wensen, houden wij rekening met de beplanting, verlichting, uitstraling en natuurlijk onderhoud van uw tuin.

Tuinaanleg

Heeft u pas een huis gekocht of wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij kunnen uw tuin aanleggen in de regio Hillegom, Bennebroek, Lisse en Vogelenzang. Maar ook in andere regio's kunt u bij ons terecht!

Tuinonderhoud

Heeft u een mooie tuin die u ook graag mooi houdt? Dan helpen wij u graag met uw tuinonderhoud! Neem vrijblijvend contact op en wij stellen graag met u samen een onderhoudsplan op.

Bestrating

Sierbetrating in uw tuin is niet alleen praktisch maar ook erg mooi. Hardstenen tegels, sfeervolle klinkers of bijzonder gecoate tegels. Wij geven u graag advies welke sierbestrating in uw tuin past en welke voor- en nadelen een type bestrating heeft.

Trampolines

Een van onze specialiteiten is het installeren en ingraven van trampolines in uw tuin!

handtekening

Uw vertrouwde Hoveniersbedrijf in Hillegom, Bennebroek, Lisse en Vogelenzang!

Vrijblijvende offerte